Home » Ransomware » Fjerne. Nbes fil virus (+ Gendan filer)

Fjerne. Nbes fil virus (+ Gendan filer)

Sådan fjernes. [ ] filtypenavnet ransomware?

Nbes virus er et navn på en ransomware malware. Disse programmer følger samme design, og handle i en temmelig meget identisk måde. Og alle disse applikationer er en fuldstændig pest på dit system. Den ransomware trussel bruger svindel for at få adgang til din pc. Så, når det er i, ødelægger det igennem. Nbes bruger AES-kryptografi til at kryptere alle filer, du har. Alt, hvad du holder på din computer bliver låst. Dokumenter, billeder, musik, videoer. Intet undslipper infektionen rækkevidde. Værktøjet lægger en speciel “. Nbes “udvidelse i slutningen af hver af dine filer. Og når det er på plads, så er det det. Dine filer bliver gjort ubrugelige. Du kan ikke åbne dem, og enhver handling i forsøget på at redde dem er meningsløs. Den eneste mulighed for frigivelse, den ransomware efterlader dig, er betaling. Det hedder det i løsesum notat det efterlader dig. Det er en READ_ME. txt-fil, du finder i alle berørte mapper, samt på dit skrivebord. Dens indhold er temmelig standard. Noten spor dig ind i din nuværende situation. Det hedder dit system lider en ransomware infektion. Og, hvis du ønsker at fjerne den kryptering, det pålægges, skal du betale en løsesum. Betal ikke disse mennesker en skilling! Selv hvis det ønskede beløb ikke var så skandaløst, eksperter stadig fraråde betaling! Det forværrer kun din knibe. Giv agt på deres ord, og kassér dine data. Sig farvel til dine filer, og gå videre. Næste gang, lav back-ups, så du ikke lider et sådant tab. Det kan virke som et barsk råd, men det er den bedste fremgangs form, du kan tage.

Hvordan fik jeg inficeret med?

Ransomware værktøjer som Nbes er temmelig luskede. De er vildledende og invasive. Oftere end ikke, indser du ikke, at de er på din computer, før de slår til. Og de forvalter det via svindel og bedrag. Selv om disse værktøjer har brug for brugerens tilladelse til at få det, de stadig har tendens til at indtaste uopdaget. Hvordan? Tja, de narre dig. De bytte på din skødesløshed, og formår at narre dig. Du accepterer at lade dem i uden selv at vide det. Og det er fordi du er uforsigtig på et tidspunkt, du skal være ekstra forsigtige. For eksempel, når du installerer formodede opdateringer eller værktøjer. Freeware og falske opdateringer er blandt de mest almindeligt forekommende midler til infiltration. Men uanset hvilken metode, værktøjet vender sig til, det er ubrugelig uden din skødesløshed. Efter alt, hvis du er grundig nok, kan du fange det i loven. Og, folie sine forsøg på slithering i. Hvis du giver i naivitet og hastværk, dog ikke blive overrasket over at finde malware på din PC. Og, den ransomware slags er, velsagtens, det værste at komme i stå med. Hvis du vil beholde Nbes væk fra dit system, skal du være forsigtig. Prøv at være mere på vagt, når der beskæftiger sig med freeware, eller noget andet, du tillader ind i dit system. Due diligence er bydende nødvendigt i kampen mod infektion. Da de bytte om skødesløshed, ikke give det! Altid vælge forsigtighed over distraktion, naivitet, og hastværk. Du vil ikke fortryde det.

fjerne nbes

Hvorfor er. Nbes filtypenavnet farlig?

Når Nbes låser dine data, er du i helt gåde. Du står over for et valg. At betale eller ikke at betale. Og vi siger: gør ikke. Må ikke betale disse mennesker noget for dig vil fortryde at træffe denne beslutning. Og her er hvorfor. Tænk på, hvad der sker, når du overfører pengene. Du stoler på cyberkriminelle til at gå igennem med, hvad de lovede. Tror du, det er klogt at vente på extortionists at holde deres ende af købet? Det er ret usandsynligt, at de vil. Men, selv om de gør sende dig noget, efter betaling, ikke få dine forhåbninger op. Hvad hvis dekrypteringsnøglen, de gav dig, virker ikke? Hvad hvis det er den forkerte? Og selv om det er den rigtige nøgle, hvad sker der så nu? Du anvender den, og dine filer bliver låst op. Og så? Den dekrypteringsnøgle fjerner kryptering, ikke Encrypter. Nbes lurer stadig et sted på din computer. Du har nul garantier for, at det ikke vil strejke igen. Det kunne være en time efter dekryptering, en dag, en uge, en måned. Det kan ske. Og hvis det gør, som det sandsynligvis vil, vil du betale igen? Hvor mange penge er du parat til at smide på disse mennesker, før du accepterer det uundgåelige? At dine data er bare ikke det værd. For ikke at nævne, betaling lig du giver adgang til dit privatliv til fremmede. Ja, når du overfører løsesum, du private personlige og finansielle oplysninger. Oplysninger, som de cyber-kriminelle kan derefter få adgang til og udnytte. Unødvendigt at sige, det er ikke et ønskværdigt resultat. Beskyt dit privatliv fra kløerne på cyber kidnappers! Når du finder Nbes har overtaget dit system, skære dine tab. Kassér dine data i dit private livs navn. Efter alt, privatliv er uerstattelig. Og, filer er.

. Nbes filtypenavnet fjernelse instruktioner

TRIN 1: dræbe ondsindet proces

Trin 2: afsløre skjulte filer

trin 3: Find startplacering

trin 4: Gendan. [ ] filtypenavn krypterede filer

TRIN 1: stop ondsindet proces ved hjælp af Windows Jobliste

 • Åbn din Jobliste ved at trykke på CTRL + SHIFT + ESC taster samtidig
 • Find processen med ransomware. Har i tankerne, at dette er normalt en tilfældig genereret fil.
 • Før du dræber processen, skal du skrive navnet på et tekstdokument til senere brug.

end-malicious-process

 • Find eventuelle mistænkelige processer, der er forbundet med. Nbes fil forlængelse kryptering virus.
 • Højreklik på processen
 • Åbn filplacering
 • Afslut proces
 • Slet mapperne med de mistænkelige filer.
 • Har i tankerne, at processen kan skjule sig og meget vanskeligt at opdage

TRIN 2: afsløre skjulte filer

 • Åbn en vilkårlig mappe
 • Klik på knappen “Organiser”
 • Vælg “mappe-og søgeindstillinger”
 • Vælg fanen “Vis”
 • Vælg “Vis skjulte filer og mapper” valgmulighed
 • Uncheck “skjule sikret styresystem filer”
 • Klik på “Anvend” og “OK” knappen

TRIN 3: Find. Nbes fil forlængelse kryptering virus opstart placering

 • Når operativsystemet indlæses, skal du trykke samtidigt på Windows-logo knappen og R -tasten.

win-plus-r

Afhængigt af dit OPERATIVSYSTEM (x86 eller x64) skal du gå til:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • og slette det viste navn: [RANDOM]

slette backgroundcontainer

 • Åbn derefter Stifinder, og Naviger til:

Naviger til mappen %appdata% , og slet den eksekverbare fil.

Du kan alternativt bruge din msconfig Windows-program til at dobbelttjekke udførelsen punkt af virus. Please, har i tankerne, at navnene i din maskine kan være anderledes, da de kan genereres tilfældigt, det er derfor, du bør køre enhver professionel scanner til at identificere ondsindede filer.

TRIN 4: Sådan gendannes krypterede filer?

 • Metode 1: den første og bedste metode er at gendanne dine data fra en nylig sikkerhedskopi, i tilfælde af at du har en.

windows system restore

 • Metode 2: fil opsving programmel -normalt når ransomware krypterer en fil det først gør en kopi af det, krypterer kopien, og derefter sletter originalen. På grund af dette kan du prøve at bruge fil opsving programmel som data recovery Pro til at inddrive nogle af dine originale filer.
 • Metode 3: Shadow Volume kopier -som en sidste udvej, kan du prøve at gendanne dine filer via Shadow Volume kopier. Åbn Shadow Explorer -delen af pakken, og vælg det drev, du vil gendanne. Højreklik på en fil, du vil gendanne, og klik på Eksporter på den.
This article was published in Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

Løs dette i dag!

↳ Hent SpyHunter Anti-Malware værktøj 
at opdage Nbes virussen

Kompatibel med Microsoft Operating System!

 • Hvad kan jeg gøre, hvis viruset replikerer sig selv? Hvis SpyHunter antimalware ikke kan fjerne viruset, send et spørgsmål til det gratis supportteam, og det vil hjælpe dig.
 • SpyHunter er det anbefalede værktøj til fjernelse af vira, men kun scanneren er gratis, hvis du automatisk vil fjerne malware, skal du købe softwaren.
Web Analytics

© 2021 virusfjernelse.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in